Giresunspor'un O Yöneticisi Yine Rezil Oldu!

TAKİP ET

Giresunspor'un gelmiş geçmiş en başarısız ve en yetersiz basın sözcüsü ve yöneticisi olduğu kamuoyunda ve yeşil beyazlı camiada herkes tarafından bilinen Ferhat Karademir, bir kez daha sert tepkilerin odağı haline geldi.

Giresunspor’da yürütülen “Yolsuzluk Soruşturması” kapsamında ifadeye çağırıldığı öğrenilen Karademir, yaşanan gelişmenin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme oturdu.

Giresunspor’un borç batağına battığı her yönetimde aktif olarak görev yapan, yaptığı basın toplantılarında kırdığı potlarla defalarca madara olan, Giresunspor’da görev yaparken Giresunspor’un elinden alınan akaryakıt istasyonunun projesini çizip kendisi para kazanırken Giresunspor’un kalıcı bir gelir kaynağını kaybetmesine vesile olan Karademir, içerisinde bulunduğu karanlık dönemin hesabını vereceği yerde sosyal medya üzerinden günah çıkarmaya çalışınca, Giresunspor taraftarlarından ağzının payını yine fazlasıyla aldı.

Kişisel sosyal medya hesabından paylaştığı; “Pandora’nın kutusunu açıyoruz; bakalım kim için ne çıkacak! Giresunspor kimlerin elinde oyuncak olup ağlanacak hallere geldi. Onca yıllık emeklerimizin karşılığında, karşılaştığımız olayları tüm kamuoyuyla paylaşacağım. Sabır taşı çatladı!!!” şeklindeki mesajıyla aklı sıra aba altından sopa göstermeye kalkan Karademir’e, yeşil beyazlı Giresunspor taraftarlarının cevabı çok sert oldu.

Karademir’i çok sert cümlelerle eleştiri yağmuruna tutan Giresunspor taraftarları, şu mesajları paylaştı;

Giresunspor taraftarlarının bu mesajlarına cevap bile veremeyen Karademir, gelen sert tepkiler üzerine konuyla ilgili henüz başka paylaşım da yapamadı.

Giresun Giresunspor Ferhat Karademir