Giresunspor'un B Planı Hazır!

TAKİP ET

Tek­nik di­rek­tör ko­nu­sun­da ön­ce­li­ği Cey­hun Eriş olan Gi­re­suns­por'da, lis­te­nin ikin­ci sı­ra­sın­da o isim yer alı­yor.

Trend­yol 1. Lig ekibi Bi­te­xen Gi­re­suns­por'da, tek­nik di­rek­tör Meh­met Bi­rin­ci'den bo­şa­lan kol­tu­ğa kimin otu­ra­ca­ğı be­lir­siz­li­ği­ni ko­ru­yor. Yeni hoca ko­nu­sun­da ön­ce­li­ği Cey­hun Eriş ol­du­ğu bi­li­nen yeşil be­yaz­lı­la­rın Eriş ile an­laş­ma sağ­la­na­ma­ma­sı ha­lin­de ro­ta­yı Taner Taş­kın'a çe­vi­re­bi­le­ce­ği öğ­re­nil­di. Gi­re­suns­por yö­ne­ti­mi­nin hem Cey­hun Eriş ile hem de Taner Taş­kın ile gö­rüş­me­le­ri­ni sür­dür­dü­ğü bil­gi­si­ne ula­şıl­dı. Ya­pı­lan gö­rüş­me­ler­den kısa bir süre içe­ri­sin­de so­nu­ca ula­şıl­ma­sı bek­le­ni­yor.
Cey­hun Eriş Kim­dir?
Cey­hun Eriş 15 Mayıs 1977 ta­ri­hin­de Gi­re­sun'da dün­ya­ya gel­miş­tir. Fut­bol­cu­luk ka­ri­ye­ri­ne 1995 yı­lın­da pro­fes­yo­nel ola­rak Ga­la­ta­sa­ray'da baş­la­yan Cey­hun Eriş, sı­ra­sıy­la Ri­zes­por, Göz­te­pe, Siir Jetpa Spor, Fe­ner­bah­çe, An­ka­ra­gü­cü, Genç­ler­bir­li­ği, Kon­yas­por, Sam­suns­por, Trab­zons­por, FC Seoul, Si­vass­por ve De­niz­lis­por for­ma­la­rı­nı giy­miş­tir. 15 Nisan 2013'te fut­bo­lu bı­rak­mış­tır.
Taner Taş­kın Kim­dir?
27 Ekim 1972 İzmir do­ğum­lu. Taş­kın sı­ra­sıy­la Mus­ta­fa­ke­mal­pa­şas­por, Ma­ni­sas­por, Genç­ler­bir­li­ği, Mo­bel­las­por, tek­rar Ma­ni­sas­por, Ço­rums­por ve tek­rar Mus­ta­fa­ke­mal­pa­şas­por ta­kım­la­rın­da forma giydi.2005 yı­lın­da fut­bo­lu bı­ra­kan Taş­kın 2007 yı­lın­da tek­nik di­rek­tör­lük ka­ri­ye­ri­ne baş­la­dı.

Giresunspor Ceyhun Eriş Taner Trendyol 1. Lig Taşkın Giresun SONDAKİKA giresun haber