Giresunspor sakata geldi

TAKİP ET

Giresunspor'da Bandırmaspor maçı öncesi sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu zaten kısıtlı bir kadro ile mücadele eden teknik direktör Serhat Güller'in elini kolunu iyice bağladı.

TFF 1. Lig Temsilcisi Bitexen Giresunspor hafta sonu oynayacağı Bandırmaspor öncesi hazırlıkları yaptığı idmanlarla sürdürüyor. Bugün saat 14:00’te yapacağı son idmanla hazırlıklarını tamamlayacak olan Giresunspor’da sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu teknik kadroyu düşündürüyor.

Bu sezon başında transfer tahtasının kapalı olması sebebiyle transfer yapamayan Giresunspor genç oyuncularla sezona devam ediyor. Elinde bulunan tecrübeli oyuncuların da bir bir takımdan ayrılması Çotanakların kadro sıkıntısı yaşamasına sebep oluyor. Erolcan ve Furkan’ın sakatlığından sonra Kadir Seven’in de sakatlanması teknik direktör Serhat Güller’in işini zorlaştırıyor.

Hafta başında federasyondan gelen 3 puan silme cezasının da onanmasıyla puanı 6’ya kadar düşen Giresunspor’da keyifler iyice kaçmış durumda. Sakatlıkların yanında Enishan’ın da cezalı olması Güller’in elini kolunu bağlıyor. Kısacası Giresunspor bu zorlu deplasman öncesi gençlerin eline kalmış durumda.

Giresunspor Teksüt Bandırmaspor