Giresunspor play-off oynayacak

TAKİP ET

Erkekler Hentbol 1. Ligi A Grubu'nda yer alan Giresunspor hentbol takımı play-off oynamaya hak kazandı. Giresunspor'un rakipleri kimler? Detaylar haberimizde...

A Grubu’ndan Güneysu, Giresunspor ve Van Erek Beş Yıldız takımları, B Grubu’ndan Depsaş Enerji As Hentbol ya da Mihalıççık Belediyesi , Zeytinburnu Irmak ve Karlikit Karabük Yenişehir takımları play-off’larda yer alacak.  Play-off müsabakaları federasyonun belirleyeceği bir grup merkezinde oynanacak.  

Statü Nasıl?

Erkekler Hentbol Süper Ligi’ne çıkmak için 2 aşamalı maçlar oynanacak. Önce play-off maçları oynanacak, sonra final-four maçları oynanacak. Final-four’da ilk iki sırada yer alan ekipler Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde oynamaya hak kazanacaklar.

Play-off müsabakaları sonrasında ilk iki sırada yer alacak takımlar final-four oynamaya hak kazanacaklar. Sezon sonunda gruplarını birinci sırada bitiren takımlar Seyhan Belediyespor ve  Depsaş Enerji As Hentbol ya da Mihalıççık Belediyesi direkt final-four’da yer alacaklar. Final-four müsabakaları da yine federasyonun belirleyeceği bir ilde tek devreli lig usulüne göre oynanacak. Bu maçlar sonunda ilk 2 sırada yer alan takımlar Erkekler Hentbol Süper Ligi’ne yükselecekler.

Giresunspor Hentbol