Giresunspor geçmişiyle hesaplaşacak! Hakan Karaahmet yargılanacak

TAKİP ET

Giresunspor taraftarları, Hakan Karaahmet dönemiyle ilgili kamuoyuna yansıyan yolsuzluk ve usulsüzlük iddialarının adalet önünde açığa çıkacak olmasından son derece memnun olduklarını ifade ettiler.

Trendyol 1. Lig ekibi Bitexen Giresunspor’da, Hakan Karaahmet başkanlığı dönemiyle ilgili savcılık tarafından iki ayrı iddianame hazırlandığı bilgisi yeşil beyazlı camiada gündemin birinci sırasına oturdu.

Süreci yakından takip eden Giresunspor taraftarları, kamuoyuna yansıyan yolsuzluk ve usulsüzlük iddialarıyla ilgili gelinen durumun çok önemli olduğuna dikkat çektiler.

Yeşil beyazlı taraftarlar, yaptıkları yorumlarda, “Giresunspor’umuz geçmişten gelen borç yükü ve transfer yasaklarıyla belki de tarihinin en zor dönemini yaşıyor. Yeşil beyazlı kulübümüzün içerisinde bulunduğu durum yüreğimizi yakıyor ancak bizim elimizden bir şey gelmiyor. Giresunspor’umuzun bugün geldiği noktada geçmişiyle adalet önünde yüzleşecek olması çok önemli bir gelişmedir. Sonuçta kamuoyuna yansıyan çok önemli iddialar var ve bu iddiaların açığa kavuşturulması gerekiyor. Yaşanan süreci herkes gibi bizlerde yakından takip etmeye devam ediyoruz” dediler.

Giresun Giresunspor