Giresunspor'dan kopartılan Eren Tozlu, Erzurum'da "Kahraman" ilan edildi!

TAKİP ET

Giresunspor'un 44 yıl sonra Süper Lig'e yükselmesinde attığı ve attırdığı gollerle başrol oynayan Eren Tozlu, dönemin yönetimi ve teknik heyeti yüzünden yuvasından ayrılmak zorunda kalmıştı. O Eren Tozlu şimdi Erzurum'da 'Kahraman' olarak gösteriliyor ve el üstünde tutuluyor. Detaylar haberimizde...

Trendyol 1. Lig’de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Erzurum FK, Eren Tozlu liderliğinde elde ettiği başarılı sonuçlara bir yenisini daha ekledi.

Erzurum ekibi, 19. hafta mücadelesinde ligin iddialı ekiplerinden Bodrum FK’yı da Eren Tozlu’nun 90+6’da attığı golle devirdi.

Bu galibiyet Erzurum FK’da çok büyük sevince yol açtı.

Erzurum FK taraftarları maçtan sonra Eren Tozlu’yu adeta “Kahraman” ilan ettiler.

Dadaşlar, sosyal medyada yaptıkları yorumlarda; “Bir kulüp düşünün; Transfer tahtası kapalı, para yok, sponsor yok, depremden dolayı taraftar yok, belediye hariç kulübe bir kuruş para gelir yok ama Eren Tozlu ve onun yürekli arkadaşları var. Resmen bir şehrin var olma mücadelesini veriyorlar. Şampiyonluğa oynayan Bodrumspor’u eli boş gönderdik, tebrikler takım” ifadelerini kullandılar.

Futbolculuğunun yanı sıra beyefendi kişiliği, mütevaziliği ve adam gibi adamlığıyla bilinen Eren Tozlu, kısa bir süre önce de Giresunspor'un Süper Lig'e yükseldiği dönemden kalan alacaklarından feragat ederek gönüllerde taht kurmuştu.

ÖZEL HABER - giresunileri.com

Eren Tozlu Giresunspor Erzurum FK