Giresunspor'dan Asya Trafo'ya teşekkür

TAKİP ET

Giresunspor Hentbol Takımından yapılan açıklamada, kulübün ana sponsoru Asya Trafo sahibi Yetkin Aslan'a destekleri için teşekkür edildi.

Erkekler Hentbol 1. Ligi’nde zirve mücadelesi veren Giresunspor, elde ettiği başarılı sonuçlarla tüm dikkatleri üzerine çekti.

Asya Trafo sponsorluğunda play-off’u büyük oranda garantileyen Yeşil Beyazlılar, 10. hafta mücadelesinde 27 Ocak Cumartesi günü deplasmanda Van Erek Beş Yıldız ile karşı karşıya gelecekler.

Bu maçın hazırlıklarını antrenör Gökhan Kolukısaoğlu yönetiminde sürdüren Çotanaklar, Van Erek Beş Yıldız maçına galibiyet parolasıyla hazırlanıyor.

Yeşil Beyazlılar rakibini devirip zirve takibini sürdürmek istiyor.

Giresunspor Hentbol Takımı kurmayları, elde ettikleri başarıda en büyük pay sahibinin Asya Trafo sahibi Yetkin Aslan olduğunu ifade ettiler.

Yeşil Beyazlılar, yaptıkları açıklamada, “Giresun bir spor şehridir. Giresunspor Hentbol Takımı olarak hedefimiz yeşil beyaz çotanak armayı ve Giresunspor bayrağını mücadele ettiği her kulvarda en üst noktaya taşımaktır. Bu hedefimiz doğrultusunda en büyük destekçimiz Asya Trafo sahibi Sayın Yetkin Aslan olmuştur. Giresunspor Hentbol Takımımızın ana sponsoru Asya Trafo sahibi Sayın Yetkin Aslan’a emekleri ve destekleri için sonsuz teşekkür ediyoruz” dediler.

 

 

PUAN DURUMU

Takım                                     Maç     Puan

1-SEYHAN BELEDİYE         8          16

2-RİZE GÜNEYSU                8          14

3-GİRESUNSPOR                  7          10

4-TOKAT HENTBOL             8          5

5-YOZGAT BLD. BOZOK     8          4

6-VAN EREK BEŞ YILDIZ    7          4

7-SİVAS GENÇLİK               8          1

Giresun Giresunspor Asya Trafo Yetkin Aslan