Giresunspor'daki yolsuzluk ve usulsüzlük iddialarıyla ilgili son sözü adalet söyleyecek

TAKİP ET

Giresunspor'da Hakan Karaahmet başkanlığı dönemiyle ilgili bakanlık müfettişlerince yürütülen soruşturma raporları üzerinden savcılık tarafından iki farklı iddianame hazırlandı. Kamuoyuna yansıyan yolsuzluk ve usulsüzlük iddialarıyla ilgili son kararı mahkeme verecek.

Trendyol 1. Lig ekibi Bitexen Giresunspor’da, İçişleri Bakanlığı müfettişleri tarafından yapılan soruşturma sonucunda oluşturulan raporlarla savcılık tarafından iki ayrı iddianame hazırlandığı bilgisine ulaşıldı.

Giresunspor Kulüp Başkanı Nahid Ramazan Yamak, yaşanan gelişmeyi doğruladı.

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Yamak, gazetemize özel yaptığı açıklamada, “Giresunspor camiasının ve kamuoyunun yakından bildiği üzere kulübümüzde bizden önceki döneme ait İçişleri Bakanlığı müfettişlerince bir soruşturma yürütülmekteydi. Bu soruşturma neticesinde oluşturulan raporlar üzerinden savcılık tarafından iki farklı iddianame hazırlandığı bilgisi doğrudur. Giresunspor Kulübü olarak gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Bu konuda daha önce yaptığımız açıklamalarda da dile getirmiştik. Giresunspor Kulübü olarak bizler adalete güveniyoruz. Kim suçlu, kim masum bunu Giresunspor olarak bizler bilemeyiz, buna adalet karar verecektir. Bizler Giresunspor’umuzun hak ve menfaatlerini korumak için yasal süreci yakından takip etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Giresun Giresunspor