Giresunspor'da hasret dinecek mi?

TAKİP ET

Çotanaklar, bugün deplasmanda Kocaeli'ne konuk olacak. Küme düşmesi kesinleşen yeşil beyazlılar, saat 19.00'da başlayacak maçta güçlü rakibine sürpriz yapmak istiyor.

Çok kötü bir sezon geçiren ve bunun sonucunda küme düşmesi kesinleşen Giresunspor, tam 18 maçtır galibiyete hasret kaldı. Söz konusu 18 maçta 1 beraberlik, 17 de yenilgi alarak galibiyet elde edemeyen Çotanaklar, kötü gidişatına son verip moral bulmak istiyor. Yeşil-Beyazlılar, ligdeki en son galibiyetini 5 Kasım 2023 tarihinde sahasında Erzurum FK’yı 1-0 yenerek elde etmişti.

Bitexen Giresunspor, ligin 30’uncu hafta maçında play-off hesapları yapan Kocaelispor ile bugün deplasmanda karşı karşıya gelecek. Yıldız Entegre Kocaeli Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak olan karşılaşmada Davut Dakul Çelik düdük çalacak. Müsabaka, hem TRT Spor hem de beinsports 2’den ekranlara gelecek.

Geçen hafta alınan sonuçların ardından bitime 5 hafta kala küme düşmesi kesinleşen Giresunspor, sahaya prestij için çıkacak. Yeşil beyazlı ekipte Kocaeli maçı öncesinde sarı kart cezalısı Ertuğrul Şenlikoğlu ve sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Erol Can dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Öte yandan ligin ilk yarısında Giresun’da oynanan maçı Kocaeli 4-1’lik skorla kazanmıştı.

 

STAT: Kocaeli

SAAT: 19.00

HAKEM: D. Dakul Çelik

YAYIN: TRT Spor ve beinsports 2

 

KOCAELİSPOR

Gökhan

Duhan Aksu

Mehmet Yılmaz

Burak Öksüz

Yusuf Abdioğlu

Emir Ortakaya

Cihat Çelik

Cem Ekinci

Daniel Candeias

Joao Amaral

Ramil Sheydayev

TD.: Mustafa Gürsel

 

GİRESUNSPOR

Göktan Cörüt

Mehmet Keskin

Anıl Yiğit

Kadir Seven

Arda Kılıç

Faruk Can

Talha Ülvan

Şahin Dik

Furkan Kütük

Enishan Ceylan

K. Alperen

TD.: Serhat Güller