Giresunspor'da bir ilk!

TAKİP ET

Trendyol 1. Lig ekibi Bitexen Giresunspor, teknik direktör Serhat Güller yönetiminde çıktığı dördüncü maçta ilk defa hanesine puan yazdırdı… Peki, Güller maç sonu neler söyledi? Detaylar haberimizde…

Giresunspor teknik direktörü Serhat Güller, 0-0'lık sonuçla Eyüpspor karşısında elde ettikleri 1 puanın oyuncularının moral ve motivasyonları açısından çok önemli olduğuna dikkat çekti.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Güller, “Alınan puan genç futbolcular adına moral motivasyon olarak çok çok önemli. 1 puan ligde kalmamıza ne kadar yarar bunu bilemem bunu zaman gösterecek ama genç oyuncularımızın moral ve motivasyona ihtiyacı vardı, bu alınan puan buna yardımcı olacak” dedi.

Güller, şöyle devam etti;

“Eyüpspor’a karşı gerekli önlemlerimizi almıştık. 15-16 kişiyle antrenman yapıyoruz. Bu lig dünyanın en zor liglerinden biri. Bizim çok fazla oyuncu değiştirme şansımızda olmuyor ama her şeye rağmen oyuncularımız oyun kurgumuzu, oyun planımızı genç olmalarına rağmen sahada iyi uyguladılar. Defansif ve mücadele olarak iyi uyguladılar ama ofansif olarak yapmamız gerekenler vardı, bunları yapamadık. Her şeye rağmen 1 puan moral motivasyon açısından çok önemli, oyuncularımızın biraz daha moralli olmaları için çok çok önemli.”

Giresun Giresunspor Serhat Güller