Giresunspor, Adanaspor karşısında rövanş peşinde

TAKİP ET

Trendyol 1. Lig'in 25. haftasında Bitexen Giresunspor, yarın kendi evinde Adanaspor'u konuk ediyor. İlk devrede rakibine 4-2 mağlup olan ev sahibi ekip, bu kez galibiyetle sahadan ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Ligde alt sıraları yakından ilgilendiren bu önemli karşılaşmada, Giresunspor ile Adanaspor kozlarını paylaşacak. Mücadele, 3 Mart Pazar günü saat 13:30’da Çotanak Spor Kompleksi’nde gerçekleşecek. Ligin son sıralarında yer alan ve uzun süredir galibiyet yüzü görmeyen Giresunspor, 7 puanla tablonun en altında bulunuyor. Diğer yandan, 23 puanla 16. sırada yer alan Adanaspor ise düşme hattından kurtulma mücadelesi veriyor. Sezonun ilk yarısında Adana’da oynanan maçı ev sahibi ekip 4-2 kazanarak moral bulmuştu. Her iki takım açısından da kritik öneme sahip bu karşılaşmada, bir yanda galibiyete hasret Giresunspor, diğer yanda ligde kalma mücadelesi veren Adanaspor yer alıyor.
Serhat Güller yönetimindeki Giresunspor, dün gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarını tamamladı.   Cezalı oyuncusu bulunmayan ekipte sakatlığı bulunan Arda Kabaca dışında eksik yok.

Bitexen Giresunspor Adanaspor