Giresunlu Sporculardan Salda Duatlonu'nda Türkiye Dereceleri

TAKİP ET

Burdur'da düzenlenen Salda Duatlonu Türkiye Kupası yarışlarında Giresun'u temsil eden Giresun Ata Bisiklet Spor Kulübü sporcuları önemli dereceler elde etti.

Farklı kategorilerde mücadele eden sporcular, hem bireysel hem de takım sıralamalarında kürsüye çıkmayı başardı.

M3/A Kızlar kategorisinde yarışan Elif Nihan Yavuz Türkiye ikincisi olurken, M3/B Erkekler kategorisinde Oğulcan Duruşkan Türkiye üçüncülüğünü elde etti. Yıldız Erkekler kategorisinde ise Giresun Ata Bisiklet Spor Kulübü takım halinde Türkiye birincisi olarak önemli bir başarıya imza attı. Takım kadrosunda Yusuf Kaan Yavuz, İzzet Kerem Köse, Mehmet Şen, Hikmet Ertuğrul Özyurt, Burak Haktan Serdar ve Fatih Başuslu yer aldı.

Elde edilen derecelerle Giresun’u gururlandıran sporcular, organizasyonda gösterdikleri performansla dikkat çekti.

Başarıda emeği geçen antrenörler ve kulüp yönetimi de tebrik edilirken, sporcuların ilerleyen yarışlarda da önemli dereceler elde etmesi bekleniyor.

Giresun Salda Duatlonu Türkiye Kupası