☰
✕

Giresunlu Bisikletçilerden Türkiye Şampiyonalarında Büyük Başarı

TAKİP ET

Giresunlu sporcular, farklı illerde düzenlenen bisiklet yarışmalarında önemli dereceler elde etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Ergün, sporcular, antrenörler ve ailelerle bir araya gelerek başarıları değerlendirdi.

Giresun Gençlik Spor Kulübü, Giresun Ata Bisiklet Spor Kulübü ve Giresun Spor Lisesi Spor Kulübü sporcuları; Muğla, Antalya, Konya, Manisa, Giresun ve Gaziantep’te düzenlenen yarışmalarda önemli dereceler elde etti.

Sporcular toplamda 12 Türkiye şampiyonluğu, 7 Türkiye ikinciliği ve 14 Türkiye üçüncülüğü kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan paylaşımda: "Azim, emek ve disiplinin sonucu olan bu gurur tablosunda emeği geçen tüm sporcularımızı, antrenörlerimizi, kulüplerimizi ve ailelerimizi tebrik ediyoruz." ifadelerine yer verildi.