Giresun Valisi Serdengeçti, TCG Kilimli Gemisinde Şehit Ailesiyle Bir Araya Geldi

TAKİP ET

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, TCG Kilimli (P-1209) Karakol Gemisi'nde şehit aileleri onuruna düzenlenen yemek programına katıldı. Program kapsamında Şehit Piyade Er Necmettin Atik'in kıymetli anne ve babasıyla da bir araya gelen Vali Serdengeçti, şehitlerimizin aziz hatırasını bir kez daha saygı ve minnetle andı.

Etkinlikte konuşan Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Mavi Vatan’ın güvenliği için özveriyle görev yapan deniz kuvvetleri personeline başarı dileklerini ileterek, “Mavi Vatan’ımızın selameti için özveriyle görev yapan kahramanlarımıza başarılar diliyorum.” dedi.

Ziyaret kapsamında vatandaşların da gezmesi için açılan TCG Kilimli (P-1209) Karakol Gemisi’nin Komutanı Deniz Üsteğmen Ömer Budak ve gemi personeline teşekkür eden Serdengeçti, gösterdikleri misafirperverlikten dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti Ziyaret TCG Kilimli (P-1209) Karakol Gemisi