Giresun Valisi Serdengeçti, Görev Başındaki Emniyet Güçlerinin Yeni Yılını Kutladı

TAKİP ET

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, kamu düzeninin sağlanması ve hukukun üstünlüğünün temin edilmesi adına büyük bir özveriyle görev yapan polisleri ziyaret etti.

Yeni yıl dolayısıyla Bölge Trafik Uygulama Noktası'nda görevdeki polislerle bir araya gelen Vali Serdengeçti, polis memurlarının ve yol kontrolü sırasında durdurulan sürücülerin yeni yılını kutladı.

Ziyaretinde, emniyet mensuplarına teşekkür ederek, "Kamu düzeninin temini, hukukun üstünlüğünün sağlanması ve hak ve özgürlüklerin korunması için çelik gibi bir iradeyle görev yapan değerli polislerimizin ve yol uygulaması esnasında durdurulan sürücülerimizin yeni yılını kutladık" diyen Vali Serdengeçti, polislerin gösterdiği fedakârlığa dikkat çekti.

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, yılbaşı gecesi de dahil olmak üzere, gece gündüz demeden görev başında olan emniyet güçlerine başarılar dileyerek moral verdi.

Kamu düzeninin temini Giresun Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti Yeni yıl