Giresun Valiliği'nde Akademik Ziyaret: Rektör Ünüvar'dan Nazik Buluşma

TAKİP ET

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar'ı Valilik makamında ağırladı.

Türkiye'nin köklü yükseköğretim kurumlarından biri olan Ankara Üniversitesi’nin Rektörü Ünüvar'a Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can da eşlik etti. 

Giresun’da gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında Vali Serdengeçti ile bir araya geldi. Gerçekleşen nazik ziyarette, üniversitelerin bölgesel kalkınmadaki rolü, akademik iş birlikleri ve eğitim alanındaki gelişmeler üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Serdengeçti, Prof. Dr. Necdet Ünüvar’a nazik ziyaretleri ve anlamlı sohbetleri için teşekkür etti.

Ankara Üniversitesi Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar Giresun Vali Serdengeçti