Giresun Üniversitesi "Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansı'nda

TAKİP ET

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen "Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansı"na Giresun Üniversitesi de katıldı.

Konferans, yükseköğretimdeki kalite güvencesi alanındaki bilimsel gelişmeleri, yenilikleri, deneyimleri ve farklı bakış açılarını bir araya getirerek uluslararası ve ulusal düzeydeki paydaşları bir araya getirdi. Giresun Üniversitesi'nden Rektör Prof. Dr. Yılmaz Can, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Şahin, Rektör Başdanışmanı ve Akreditasyon, Akademik Değerlendirme ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Şanal ile Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Firdevs İclal Karataş Aydın gibi isimler etkinlikte yer aldı.

Konferansta, kalite güvencesi alanında yapılan bilimsel paylaşımların ve güncel konuların tartışıldığı paneller düzenlendi. Giresun Üniversitesi Akreditasyon, Akademik Değerlendirme ve Kalite Koordinatörlüğü Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Firdevs İclal Karataş Aydın, "Kalite Güvencesinin Etkileri" başlıklı oturumda "Türk Yükseköğretiminde Kurumsal Dış Değerlendirme Programının Etkisi: Giresun Üniversitesi Örneği" adlı sunumunu gerçekleştirdi.

Prof. Dr. Yılmaz Can Giresun Üniversitesi