Giresun Üniversitesi'nde Anlamlı Program

TAKİP ET

Üniversite Öğrencilerinden "Şehitlere Vefa" Programı

Giresun Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan askerler için duygu dolu bir etkinlik düzenledi.

Giresun Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Giresun İl Müftülüğü iş birliğinde gerçekleşen "Şehitlere Vefa Hatim Programı" Giresun Üniversitesi Camii'nde düzenlendi. İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve Geçerken Öğrenci Topluluğu tarafından koordine edilen program, din görevlileri ve hafız öğrencilerin Kur'an-ı Kerim hatmiyle başladı.

Programa katılan İl Müftüsü Selçuk Kılıçbay, okunan hatimlerin ardından dualarını gerçekleştirdi. İl Müftüsü Kılıçbay, dua sırasında, "Gencecik bedenlerini vatanlarına siper eden, canlarını din-ü devlet, mülk-ü millet uğrunda feda eden aziz şehitlerimizin hüznü ile sana yalvarıyoruz" dedi.

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can, akademisyenler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, manevi danışmanlar, öğrenciler ve din görevlilerinin katıldığı programda duygu dolu anlar yaşandı.

giresun haber giresun haber son dakika giresun haber ajansı giresun haberci giresun haber facebook Şehit Giresun Üniversitesi