Giresun'un sağlık yatırımları değerlendirildi

TAKİP ET

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti başkanlığında, Giresun'daki sağlık yatırımlarının durumu ve yapılan çalışmaların değerlendirildiği bir toplantı düzenlendi. Toplantıya Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş, İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Bulut ve diğer yetkililer katıldı.

Vali Serdengeçti, toplantının açılışında sağlık yatırımlarının önemine vurgu yaparak, bu alandaki çalışmaların titizlikle değerlendirileceğini belirtti. Sağlık hizmetlerinin toplumun genel refahı ve mutluluğu için kritik bir unsur olduğunu vurguladı.

Toplantının, ilin sağlık sektöründeki gelişmelerin değerlendirilmesi ve gelecek planlamalarının şekillendirilmesi adına önemli bir adım olduğunu ifade eden Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, katılımcılara katkıları için teşekkür etti.

İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Bulut'un il genelindeki sağlık hizmetleri ve yatırımlar hakkında detaylı bilgiler paylaştığı sunumun ardından, Giresun’daki sağlık faaliyetleri değerlendirildi ve önümüzdeki dönem için planlanan stratejiler belirlendi.

Toplantı sonunda yapılan sunum ve alınan kararların ardından katılımcıların soruları, katkıları, görüş ve önerileri dinlenerek toplantı sona erdi.

Vali Serdengeçti, toplantı sonrası sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımında “İl Sağlık Müdürlüğümüzün genel durumunu ele aldığımız Değerlendirme Toplantımızı Valiliğimizde gerçekleştirdik.

Teknik ve beşerî gücümüz, hekimlerimizin dağılımı, sağlık merkezleri, hastane hizmetleri, ameliyat imkânları, projeler ve tamamlanan/devam eden yatırımlar temel gündem başlıklarımız oldu. Aziz hemşehrilerimize daha nitelikli sağlık hizmetleri sunmak için gayret göstermeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti