☰
✕

Giresun'un o ilçesinde bir ilk daha

TAKİP ET

Dereli Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın Giresun'un Dereli ilçesine kazandırdığı 'Plaka Basma Makinesi' için açılış töreni düzenlendi.

Açılışta, Dereli' ye yapılan her yatırımın, her hizmetin çok değerli olduğu vurgulandı ve hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu.

Törene İlçe Kaymakamı Mehmet Fatih Kestioğlu, Dereli Belediye Başkanı Kazım Zeki Şenlikoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Tayfun Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürlüğü Komiseri Eren Boz, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Akar, Giresun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Ercan Ayhan, Giresun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İbrahim Çeltik, Giresun Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ayhan Konar, İl Genel Meclisi Üyesi  Şükrü Kahraman, Giresun Manda Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ahmet Geldi, S.S. 7 Nolu Minibüscüler Kooperatif Başkanı Salih Aydın, Yavuzkemal Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Sadık Eker, Dereli Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Alaettin Aladdinoğlu, Ziraat Odası Başkanı Burhan Okusal, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Tomak, Dereli Belediye Başkan ve İl Genel Meclis üyesi aday adayları, MHP İlçe Başkanı Erdoğan Satgun, İYİ Parti İlçe Başkanı Nimet Özbek ve şoför esnafları katıldı.

Dereli Şoförler ve Otomobiller Odası Başkanı Yılmaz Bıçak: “Açılış programımıza katılan misafirlerimize ve esnaf dostlarımıza katılımlarından dolayı yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum. Dereli’mize hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

 

Giresun Dereli Dereli Belediyesi Kazım Zeki Şenlikoğlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi MHP İYİ Parti AK Parti Giresun Manda Yetiştiricileri Birliği Dereli Şoförler ve Otomobiller Odası