Giresun'un o ilçesinde eğitim faaliyetleri değerlendirildi

TAKİP ET

Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, Giresun'un Güce ilçesinde, ilçe ve okul müdürleriyle bir araya gelerek eğitim öğretim faaliyetlerini değerlendirdi.

Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantı İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ergin Aybar ile Şube Müdürü Murat Yavuz'un da katılımıyla yapıldı.

Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, öğrencilerin milli ve manevi değerlere bağlı, bilgi ve beceri sahibi bireyler olarak yetişmeleri için ellerinden gelenin en iyisini yapmak için çaba harcadıklarını belirtti. İlçe, okul ve kurum yöneticileriyle yapılan istişarelerin önemine vurgu yaparak, sorunların yerinde tespit edilmesinin önemli olduğunu ifade etti.

Toplantıda, Güce İlçe Milli Eğitim Müdürü Kahir Al tarafından ilçedeki eğitim öğretim göstergeleri ve yıl içinde yürütülen faaliyetlerle ilgili sunum yapıldı. Ardından İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ergin Aybar ve Şube Müdürü Murat Yavuz, 2024 yılında yapılacak sınavlarla ilgili hazırlıklar ve öğrencilerin motivasyonunu artırmaya yönelik faaliyetler hakkında bilgilendirme yaptı.

Tosunoğlu, okul ve kurum müdürlerinden, eğitimde başarıyı artırmak için belirlenen hedefler doğrultusunda çalışmalarını sürdürmelerini ve öğrencilerin eksikliklerini gidermek için çaba sarf etmelerini istedi.Toplantılar sırasında öğrenci devamsızlığının azaltılması, ulusal ve uluslararası projelere katılımın artırılması, veli ziyaretleri gibi konularda da paylaşımlar yapıldı.

Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, okul ve kurum müdürlerinin ihtiyaçlarını dinleyerek, giderilmesi gereken konular hakkında da görüş alışverişinde bulundu. Son olarak, ekip ruhu içinde hareket ederek başarıya ulaşacaklarına inandığını belirterek, yöneticilere çalışmalarında başarılar diledi.

Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu Güce