Giresun'un Gençlik ve Spor Yatırımları TBMM'de Görüşüldü

TAKİP ET

AK Parti Giresun heyeti, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ı, TBMM'deki makamında ziyaret etti. Ziyarette, Giresun genelinde devam eden ve planlanan gençlik ve spor yatırımları ele alındı.

Ziyarete AK Parti Giresun Milletvekilleri Nazım Elmas ve Ali Temür, AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, belediye başkanları ve ilçe başkanları katıldı. Görüşmede, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Giresun’a kazandırılan projeler ile ilçelere yönelik yeni yatırım planları hakkında istişarelerde bulunuldu.

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, “İl ve ilçe teşkilatlarımızla birlikte Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’ı TBMM’de ziyaret ettik. Giresun’umuza ve ilçelerimize yapılacak yatırımlar konusunda verimli değerlendirmelerde bulunduk. Sayın Bakanımıza ilgi ve destekleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür ise, “AK Parti İl ile İlçe teşkilatımız ve Belediye Başkanlarımız ile Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak'ı TBMM’de makamında ziyaret ettik. Giresun'umuza ve ilçelerimize bakanlık kapsamındaki yapılacak yatırımlar ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Sayın Bakanımıza nazik ev sahipliği, ilgi ve destekleri için şükranlarımı sunarım.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Giresun AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz Gençlik ve Spor Bakanlığı Giresun projeler yeni yatırım planları AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür AK Parti Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak