Giresun'un Geleceği İçin Kritik Görüşme: Milletvekili Temür, Bakan Kacır'la Buluştu

TAKİP ET

AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'ı Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Giresun’da devam eden ve planlanan sanayi, teknoloji ve kalkınma yatırımları hakkında kapsamlı istişarelerde bulunuldu.
Görüşmelerde, ilin ekonomik potansiyelini artıracak, gençlere yeni istihdam alanları yaratacak ve üretimi destekleyecek projeler ele alındı.

Milletvekili Ali Temür, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’a Giresun’a gösterdiği ilgi, destek ve yakın alaka için teşekkür ederek, “İlimizin kalkınması için her alanda kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Ziyaret Milletvekili Ali Temür Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır Giresun sanayi teknoloji ve kalkınma yatırımları