Giresun'un eğitim faaliyetleri değerlendirildi

TAKİP ET

Bir dizi programa katılmak üzere Giresun'a gelen Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Doç Dr. Kemal Şamlıoğlu beraberinde, Özel Öğretim Genel Müdürü Fethullah Güner ve Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Ali Karagöz, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Murat Gülşen ve Bakan Yardımcısı Özel Kalem Müdürü Cihan Bayraktar ile birlikte Giresun'u ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyaret kapsamında Giresun Valiliği Konferans Salonunda İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı düzenlendi.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Kemal Şamlıoğlu başkanlığında yapılan toplantıda, Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu ile il ve ilçe milli eğitim yöneticileri de hazır bulundu.

Toplantı başlangıcında İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu tarafından, Giresun’da yürütülmekte olan eğitim öğretim faaliyetleri ile program ve projeler başta olmak üzere ayrıntılı bir sunum yapıldı.

Daha sonra ise Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Fethullah Güner ve Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Ali Karagöz tarafından çalışma ve faaliyetleri içeren kısa sunumlar gerçekleştirildi.

Toplantının devamında Bakan Yardımcısı Doç Dr. Kemal Şamlıoğlu katılımcılarla; Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen eğitim politikaları, projeler, program ve faaliyetler ile hedefler ve sahadan beklentilere ilişkin önemli bilgiler paylaştı. Milli Eğitim Bakanlığının ülke genelinde yürüttüğü çalışmaları, eğitim öğretim hizmetlerinin yürütülmesinde en çok karşılan sorunlar ve bu çerçevede yönetici ve öğretmenlerin öncelikle dikkat etmesi gereken hususlar konusunda önemli hatırlatmalar yapıldı.

Giresun Valiliği Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu Kemal Şamlıoğlu Milli Eğitim Bakanlığı Giresun