Giresun'un çevre ve altyapı yatırımları değerlendirildi

TAKİP ET

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti'nin başkanlığında, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yatırım Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Yakınoğlu ve ilgili kurum yetkilileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasında Vali Serdengeçti, il genelinde yürütülen çalışmaların ve yapılan yatırımların önemine vurgu yaparak, Giresun’un çevresel ve altyapısal açıdan daha yaşanabilir bir hale gelmesi için yapılan çalışmalara destek verilmesi gerektiğini belirtti.

Ardından, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Murat Cavunt tarafından kurumun faaliyetleri hakkında detaylı bir sunum yapıldı. Sunumda, kurumun teşkilat yapısı, personel durumu, mevcut bina, lojman, tesis ve araç durumu ile ilgili bilgiler paylaşıldı. Ayrıca, kurumun farklı birimlerinin faaliyetleri de detaylı olarak aktarıldı.

Toplantıda, Giresun’un karşılaştığı ihtiyaçlar ve sorunlar ele alınarak çözüm için atılacak adımlar ve yapılacak çalışmalar belirlendi. Katılımcıların soruları, katkıları, görüş ve önerileri dinlenerek toplantı sonlandırıldı.

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, toplantı sonrasında yaptığı sosyal medya paylaşımında, "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğümüzün ilimiz genelinde yürüttüğü çalışmalar ve devam eden kamu yatırımları ile ilgili Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantımızı gerçekleştirdik." ifadelerini kullandı.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti