Giresun'un bilgi, emek ve üretim yuvası: Halk Eğitim Kursları

TAKİP ET

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, bugün Giresun Şehit İsmail Bay Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti.

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu ve beraberindeki heyet bugün Giresun Şehit İsmail Bay Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünü ziyaret ederek, kurs faaliyetlerini yerinde inceledi.

Ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Vali Serdengeçti; “Giresun Şehit İsmail Bay Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzde vatandaşlarımıza temel, mesleki, teknik, sosyal, sportif ve sanatsal alanlarda ihtiyaç duydukları bilgi ve becerileri kazandırarak hayat kalitelerini yükseltmeyi amaçlayan kurslarımızı ziyaret ettik” ifadelerini kullandı.

Kurslarda hummalı bir çalışma olduğunu belirten Vali Serdengeçti kurs eğiticileri ve kursiyerlerle eğitim faaliyetleri, üretilen eserler ile kurs süreçleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Özellikle kadınların yoğun ilgi gösterdiği Giresun Şehit İsmail Bay Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde sadece 1 Eylül 2023 tarihinden bugüne kadar açılan 978 kursa 12 bin 796 kursiyerin eğitim faaliyetlerine katılım sağladığı bilgisi Vali Serdengeçti ile paylaşıldı.

Vali Serdengeçti Giresun’da faaliyet gösteren halk eğitim kursları hakkında; “Bilgi, emek ve üretim yuvası” diyerek; “Gayretlerinden dolayı kursiyerlerimize, usta öğreticilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Giresun Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu Giresun Şehit İsmail Bay Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü