Giresun'un Alucra ilçesinde "Türkiye Yüzyılı" yürüyüşü başladı

TAKİP ET

Başkan Demirağ, yeni dönemde yapacakları hizmetlerle Alucra'yı 'Türkiye Yüzyılı' yürüyüşüne hazırlayacaklarına dikkat çekti. Detaylar haberimizde...

Giresun’un Alucra İlçesinde 31 Mart Seçimlerinden sonra belediyede görev değişimi yaşandı.

Seçimlerden zaferle çıkarak Alucra Belediye Başkanı seçilen Ak Partili Faruk Demirağ, mazbatasını alarak görevine resmen başladı.

Başkan Demirağ, yeni dönemde yapacakları hizmetlerle Alucra’yı “Türkiye Yüzyılı” yürüyüşüne hazırlayacaklarını kaydetti.

Alucra Belediye Başkanı Faruk Demirağ, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“Saygıdeğer Hemşerilerim; 31 Mart yerel seçimleri neticesinde halkımızın takdir ve teveccühüyle Alucra Belediye Başkanlığı gibi kutsal bir görevi devralmış olmanın gururunu yaşıyorum.

Alucra’mıza hizmet etme görevini tekrardan Ak Partimize veren tüm hemşerilerimize teşekkür ederim.

Yoğun geçen seçim sürecinde bizlerle birlikte kapı kapı gezen yorulmak nedir bilmeksizin çalışan İlçe Başkanımız Sayın Mahmut Gündüz ve teşkilat üyelerine, Kadın Kolları Başkanımız Sayın Yelda Uluçeçen Ekşioğlu ve hanım kardeşlerime, Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Uğur Can Hemiş ve kıymetli genç arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim.

En önemlisi de duaları ve oyları ile bizlerden desteğini esirgemeyen tüm hemşerilerime şükranlarımı sunarım.

Bundan sonraki süreçte hazırlamış olduğumuz projelerimizi hayata geçirerek Alucra’mızın çehresini değiştirecek, Alucra’mızı istihdam ve yatırım alanlarında Türkiye standartları seviyesine hep birlikte taşıyacağız.

Önümüzdeki beş yıllık süreçte bugüne kadar olduğumuz gibi halkımıza hizmetkar olmaya devam edeceğiz.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Bakanımız Sayın Nurettin Canikli beyefendinin himayeleriyle Alucra’mızı “Türkiye Yüzyılı” yürüyüşüne hazırlayacağız.

Bu vesile ile görevi devreden önceki dönem belediye başkanımız Sayın Suat Aybar beyefendiye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim.”