☰
✕

Giresun Spor Lisesi'nden çifte şampiyonluk

TAKİP ET

2023-2024 Sezonu Okul Sporları Gençler Kız-Erkek Futbol İl Birinciliği heyecanı, 02-15 Ocak 2024 tarihleri arasında Tirebolu İlçe Stadı'nda düzenlenen müsabakalarla sona erdi.

Hem kızlarda hem de erkeklerde üstün performans sergileyen Giresun Spor Lisesi, bu önemli organizasyonda iki kategoride de birinci olarak çifte şampiyonluk elde etti.

Kupa ve madalya töreni ise Tirebolu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü V. Ahmet Durmuşkaya, Tesis Amiri Özdemir Kaan Çınar, Beden Eğitimi Öğretmeni Caner Akdağ ve Okul Sporları personeli Ünal Erbaş tarafından gerçekleştirildi. Dereceye giren takımlara ödüllerini takdim edilirken, Giresun Spor Lisesi'nin çifte şampiyonluğu coşkuyla kutlandı.

Giresun Spor Lisesi'nin elde ettiği başarı, 9-11 Şubat 2024 tarihlerinde Ordu'da düzenlenecek olan grup müsabakalarında daha yüksek bir başarıya ulaşma hedefini güçlendirdi. Katılım sağlayan tüm takımlar tebrik edilirken, dereceye giren erkek ve kız takımları şu şekilde sıralandı:

Dereceye Giren Erkek Takımlar:

    Giresun Spor Lisesi

    Görele Anadolu Lisesi 

    Tirebolu Anadolu Lisesi 

    Tirebolu Piri Reis MTAL 

Dereceye Giren Kız Takımlar:

    Giresun Spor Lisesi 

    Tirebolu İskenderkaptan MTAL