Giresun Sönmez Caddesi Çalışmalarında Sona Doğru

TAKİP ET

Her mevsimi ayrı güzelliğe sahip Giresun'un daha güzel bir görünüme kavuşturulması için Giresun Belediyesi tarafından kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları sürüyor.  

Yollar, caddeler ve bulvarların bir kentin aynası olduğu prensibiyle çalışan Giresun Belediyesi, modern yaşamı vatandaşlarla paylaşıyor.

Çıtlakkale Mahallesi Sönmez Caddesi’nde başlatılan cadde yenileme çalışmalarında sona gelindi. Batlama Deresi kenarında bulunan caddenin 800 metrelik bölümünde ilk etapta Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun girişimleriyle DSİ tarafından dere tarafına taş duvar yapılarak caddenin genişletilmesi sağlandı. Ardından ise belediye ekipleri tarafından altyapı çalışmaları tamamlandı, rögar kapakları asfalt kotuna getirildi, modern ve geniş kaldırımlar yapıldı, eski zemin kazınarak asfalta hazır hale getirildi. Asfalt çalışmasının tamamlanmasının ardından ise caddenin araç ve yaya kullanımına açılacağı bildirildi.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yaptığı açıklamada: “Bir caddemizi daha şehrimize yakışır şekilde dönüştürerek kıymetli vatandaşlarımıza kazandırıyoruz. Şehrimizde yenilenen yeni caddeler, asfaltlanan yollar kaldırımlar, tretuvarlar, aydınlanan sokaklar, park, bahçe, donatı alanları yaparak artık modern bir yaşamı paylaşıyoruz. Bundan sonraki süreçte de daha güzel işler yapmaya ve kentimizi daha da güzelleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Başkan Şenlikoğlu, daha önce prestij cadde kapsamında Pazar Caddesi, Nihatbey Caddesi ve Fatih Caddesi’nde yenileme çalışması yaptıklarını, aynı şekilde Boztekke Caddesi’nde de yenileme çalışmalarının devam ettiğini sözlerine ekledi.

 

Çıtlakkale Mahallesi DSİ Aytekin Şenlikoğlu Giresun Giresun Belediyesi