Giresun Müftülüğünden Oryantasyon Eğitimi

TAKİP ET

Giresun İl Müftülüğü, yeni göreve başlayan aşçı, şoför, temizlik, koruma ve güvenlik görevlileri için düzenlediği "Oryantasyon Eğitimi"nde personelin mesleki bilgi ve becerilerini artırarak, kurum içi etkileşimini güçlendirmeyi amaçlıyor. Eğitim, İl Müftüsü Selçuk Kılıçbay'ın açılış konuşması ile başladı.

 

İl Müftüsü Kılıçbay, yaptığı konuşmada, her işin sevabının olduğu gibi ihmal edilen her görevin kul ve kamu hakkı doğurduğuna dikkat çekti. Kamusal alanın toplumun tamamına sirayet ettiğini belirten Kılıçbay, görevin yerine getirilmesi sırasında kamu hakkını koruma ve temsil etmenin önemine vurgu yaptı. Ayrıca, görevlerin emanet bilinci ve sadakatle yerine getirilmesi gerektiğini ifade etti.

Eğitim, İl Müftüsü Yardımcıları, Şube Müdürleri ve uzman eğitmenler tarafından destek personeline yönelik çeşitli konularda verilen derslerle devam etti. Görev alanlarına özel olarak hazırlanan içeriklerle destek personelinin sorumlulukları ve yetkinlikleri artırılmaya çalışıldı. Katılımcıların sorularının yanıtlandığı etkileşimli bir ortamda gerçekleşen eğitimde, personelin kurum kültürüne daha iyi adapte olması hedeflendi.

Eğitim sonunda destek personeline, katılım belgeleri takdim edildi. Bu belge, katılımcıların eğitime olan aktif katılımını ve başarılarını belgelemektedir. İl Müftülüğü, personeline yönelik düzenlediği bu eğitimle kurumsal verimliliği ve etkinliği artırmayı, aynı zamanda destek personelinin kurum aidiyetini güçlendirmeyi hedefliyor.

giresun son dakika giresun son dakika haberleri giresun son dakika deprem giresun son dakika trafik kazası giresun son dakika hava durumu Giresun Müftülüğü