Giresun Milletvekili Gezmiş: 'Havamızın, suyumuzun, toprağımızın kirletilmesine müsaade etmeyeceğiz'

TAKİP ET

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, TEMA Vakfı tarafından Giresun'da düzenlenen madencilikle ilgili çalışmaya katıldı.

 Etkinlikte, madenciliğin çevreye etkileri üzerine yapılan sunumlara dikkat çeken Gezmiş, çevre koruma konusunda güçlü bir mesaj verdi.

Toplantıya Prof. Dr. Tamer Akkan ve diğer uzmanların katılım sağladığını belirten CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Çalışmaya ilişkin sosyal medya hesabından da bir paylaşım yapan Milletvekili Gezmiş, "Vahşi madenciliğe izin vermeyeceğiz, havamızın, suyumuzun, toprağımızın kirletilmesine müsaade etmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Tamer Akkan madenciliğin çevreye etkileri çevre koruma CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş