Giresun Milletvekili Elmas, Türkiye Yüzyılı Buluşmaları Kapsamında Sivas'ta Vatandaşlarla Buluştu
AK Parti Giresun Milletvekili Nazım Elmas, "Türkiye Yüzyılı Buluşmaları" programı kapsamında Yiğitler Şehri Sivas'ta düzenlenen toplantıya katıldı.
Programa, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı (Mali ve İdari İşler) Ahmet Baha Öğütken, AK Parti TBMM Grup Başkanı ve Sivas Milletvekili Abdullah Güler, milletvekilleri, il ve ilçe başkanları ile teşkilat mensupları da katıldı.
Etkinlikte Sivaslı vatandaşlarla bir araya gelinerek istişarelerde bulunuldu, Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda yapılan çalışmalar değerlendirildi.
Milletvekili Nazım Elmas, program sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Milletimizin desteği ve birlik ruhuyla, büyük ve güçlü Türkiye için azimle çalışmayı sürdürüyoruz. Türkiye Yüzyılı hedeflerimiz doğrultusunda kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz.”
Etkinlik, yerel halkın yoğun ilgisi ve coşkusuyla gerçekleşti.