Giresun Milletvekili Elmas, Anadolu Ajansı Haber Ödülleri Töreninde Basın Emekçilerini Kutladı
AK Parti Giresun Milletvekili Nazım Elmas, TBMM Başkanlığı himayelerinde düzenlenen Anadolu Ajansı Haber Ödülleri Töreni'nde basın emekçileriyle bir araya geldi.
Milletvekili Elmas, törende Anadolu Ajansı’nın habercilikteki güvenilir duruşuna, uluslararası iletişim ağına ve ülkenin kültürel birikimine yaptığı katkılara dikkat çekti.
Milletvekili Elmas programa katkı sunan herkese teşekkür ederek, “Anadolu Ajansı; habercilikteki güvenilir duruşu, dünyaya açılan güçlü iletişim ağı ve ülkemizin kültürel birikimine yaptığı katkıyla hepimizin iftihar ettiği bir kurum olmaya devam ediyor. Bu özel programa katkı sunan herkese gönülden teşekkür ediyor, bu yıl ilk kez düzenlenen ödüllerde başarılı bulunan tüm gazeteci ve medya çalışanlarımızı içtenlikle tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Etkinlik, basın mensuplarının başarılarını kutladığı özel bir program olarak TBMM’de gerçekleştirildi.