Giresun İleri TV Yayın Hayatına Başlıyor: İlk Konuk Belli Oldu
Giresun medya dünyasına yeni bir soluk geliyor.
Giresun İleri TV, yayın hayatına güçlü bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor. Kanalın “İleri Bakış” adlı programının ilk konuğu ise Keşap Belediye Başkanı Tuncay Muhammet Arışan olacak.
Gündeme dair önemli başlıkların ele alınacağı program, 13 Şubat 2026 Cuma günü saat 19.00’da canlı yayınla izleyiciyle buluşacak. Yerel yönetimler, Keşap’taki çalışmalar ve bölgeye dair merak edilen konuların masaya yatırılması beklenen programın, kamuoyunda geniş yankı uyandırması öngörülüyor.
Giresun ve ilçelerindeki gelişmeleri ekrana taşımayı hedefleyen Giresun İleri TV, bu yayınla birlikte hem yerel yöneticileri hem de halkın gündemini buluşturmayı amaçlıyor.
Canlı yayında soru sormak isteyen izleyiciler, program sırasında Youtube canlı sohbet ve WhatsApp iletişim hattı üzerinden katkı sunabilecek.
İletişim: 0 501 574 28 28