Giresun İleri Gazetesi'nden Espiye ve Keşap'a Ziyaret

TAKİP ET

Giresun İleri Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ubeydullah Göktekin ile Yazı İşleri Müdürü Faruk Yılancı, ilçelerde yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi almak ve istişarelerde bulunmak amacıyla bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret kapsamında AK Parti Espiye İlçe Başkanı Samet Önal, önceki dönem Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere ve Keşap Belediye Başkanı Tuncay Muhammet Arışan ile bir araya gelen İleri Gazetesi heyeti, ilçelerde hayata geçirilen projeler ve planlanan yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Karşılıklı görüş alışverişi şeklinde geçen ziyaretlerde, yerel yönetimlerin bölgeye katkısı ve halkın beklentileri ele alındı.

Giresun İleri Gazetesi yetkilileri, nazik ev sahipliklerinden dolayı ilçe başkanlarına ve belediye başkanlarına teşekkür etti.

Giresun Giresun İleri Gazetesi Keşap Belediye Başkanı Tuncay Muhammet Arışan Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere