Giresun İl Millî Eğitim Müdürü Tokgöz'den Yarıyıl Tatili Mesajı
Giresun İl Millî Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, 2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı'nın ilk yarıyılının tamamlanması dolayısıyla öğrenci, öğretmen ve velilere yönelik bir mesaj yayımladı.
Mesajında yoğun emek ve gayretle geçen bir dönemin başarıyla geride bırakıldığını belirten Müdür Tokgöz, yarıyıl tatilinin öğrenciler için dinlenme, kendini keşfetme ve öğrenilen bilgileri pekiştirme; öğretmenler için ise değerlendirme ve yenilenme fırsatı sunduğunu ifade etti.
Giresun İl Millî Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz yayımladığı mesajında; "Değerli idarecilerimiz, kıymetli öğretmenlerimiz, sayın velilerimiz ve sevgili öğrencilerimiz; Yoğun emek ve gayretle geçen 2025-2026 Eğitim-Öğretim yılının ilk yarısını başarıyla tamamladık. Bu iki haftalık mola; öğrencilerimiz için dinlenme, kendini keşfetme ve öğrendiklerini pekiştirme; öğretmenlerimiz için ise değerlendirme ve yenilenme fırsatıdır. Sevgili öğrencilerimiz; tatilinizi kitaplarla, sporla, sanatla ve sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirerek değerlendirmenizi diliyorum. Değerli velilerimiz; çocuklarınızla geçireceğiniz her anın çok kıymetli olduğunu bilelim. Unutmayalım ki onların en büyük motivasyonu sevgi, ilgi ve destek görmeleridir. Emekleriyle eğitime değer katan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor, yeni dönemde başarılar diliyorum. Bu vesileyle; bütün eğitim camiamıza sağlıklı, huzurlu ve verimli bir yarıyıl tatili diliyorum." ifadelerine yer verdi.