Giresun Güzel Sanatlar Lisesi Yıl Sonu Konseri Büyük Beğeni Topladı

TAKİP ET

21 Mayıs 2025 Çarşamba günü saat 20.00'de Giresun Üniversitesi Ömer Halisdemir Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ve Öğretmenleri tarafından hazırlanan 'Yıl Sonu Konseri' izleyicilerden tam not aldı.

İki bölüm halinde sunulan konserde, klasik müzikten halk müziğine kadar geniş bir repertuvarda toplam 19 eser seslendirildi. Konser, müzikseverlerin yoğun ilgisiyle karşılandı.

Etkinlikte Giresun İl Millî Eğitim Şube Müdürü Murat Yavuz ile Güzel Sanatlar Lisesinde daha önce müdürlük yapmış kurum müdürleri Hakan Demir, Tolga Halvacı ve Burak Göral da hazır bulundu. Koro şeflerine teşekkür amacıyla çiçek takdim edildi.

Konserin sonunda kısa bir konuşma yapan Murat Yavuz, emeği geçen tüm öğretmenlere ve velilere teşekkürlerini iletti.

Giresun İl Millî Eğitim Şube Müdürü Murat Yavuz ile Güzel Sanatlar Lisesi Konser