Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürü Ergün'den Bulancakspor'a Tebrik Ziyareti

TAKİP ET

Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Ergün, Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta şampiyonluğu garantileyerek TFF 3. Lig'e yükselen 1926 Bulancakspor Kulübünü ziyaret etti.

Ziyarette Bulancakspor Kulüp Başkanı Aydın Karataş, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelen Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürü Ergün, başarılarından dolayı kulübü tebrik etti.

İl Müdürü Muzaffer Ergün yaptığı açıklamada, “Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’ta şampiyonluğu garantileyerek 3. Lig’e yükselen 1926 Bulancakspor’un kulüp başkanı Aydın Karataş ve kıymetli yönetimini, teknik heyet ve futbolcularını yürekten tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürü Ergün Bulancakspor Kulüp Başkanı Aydın Karataş Bölgesel Amatör Lig 2. Grup 1926 Bulancakspor