Giresun Emniyetinden Anlamlı Dokunuş: Şehitler İçin Fidan, Gelecek İçin Umut

TAKİP ET

Giresun İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Giresun Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerince hazırlanan alanda şehitlerin emaneti olan çocuklarla birlikte fidan dikim etkinliği gerçekleştirdi.

Giresun İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Giresun Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerince hazırlanan alanda  şehitlerin emaneti olan çocuklarla birlikte fidan dikim etkinliği gerçekleştirdi. 

Etkinlik kapsamında şehit çocuklarıyla bir araya gelen emniyet personeli, fidanları toprakla buluşturarak hem çevreye hem de manevi değerlere sahip çıkmanın örneğini sergiledi.

Toprakla buluşan her fidanın, hem şehitlerin aziz hatırasını yaşattığını hem de geleceğe umut ektiğini belirten emniyet yetkilileri: "11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nde, şehitlerimizin bize emaneti olan çocuklarımızla birlikte fidanlarımızı toprakla buluşturduk. Fidanlar nasıl kök salıp büyürse, şehitlerimizin evlatları da milletimizin yüreğinde aynı sevgiyle büyüyor. Bugün diktiğimiz her fidan; hatıraları yaşatan, umudu çoğaltan sessiz bir dua oldu. Şehitlerimizin aziz hatırasına, emanetlerine ve yarınlarımıza sahip çıkmaya devam ediyoruz." ifadelerine yer verdi. 

Giresun Giresun İl Emniyet Müdürlüğü 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü