Giresun'dan gurbet yolculuğuna çıkan Arslan'ın gururlandıran başarısı: Savunma sanayine büyük hizmet
Cumhurbaşkanlığı himayesinde, çeşitli Bakanlıklar ile sivil ve askeri kamu kurumlarının katılımı ve desteğiyle düzenlenen Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı (SAHAEXPO), bu yıl 22-26 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirildi.
SAHA EXPO A.Ş. organizatörlüğündeki fuar, 1000’den fazla firma ve 26 üniversitenin katılımıyla Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük savunma ve havacılık etkinliği olma özelliğini taşıyor.
Fuarın katılımcıları arasında, Giresun’un Piraziz ilçesi Maden Mahallesi doğumlu Erkan Arslan da yer aldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılış konuşmasını yaptığı etkinlikte, birçok bakan, milletvekili, bürokrat ve uluslararası firma yer aldı. Fuarda, toplam 6 milyar 189 milyon dolar değerinde 133 anlaşma imzalandığı, bunun 4 milyar 332 milyon dolarının ihracat sözleşmesi olduğu bildirildi. SAHAEXPO, savunma ve havacılık sektöründe önemli bir buluşma noktası olmaya devam ediyor.