Giresun'dan ÇGD'ye Tam Destek

TAKİP ET

Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD), Dayanışma Kokteyli'ni Ankara'da düzenledi.

ÇGD'nin etkinliği, Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde gerçekleşti. Kokteyl, ÇGD Genel Başkanı Kıvanç El'in açılış konuşmasıyla başladı ve 2022 yılında ödül alan gazetecilere ödüllerin takdim edildi.

Basın Özgürlüğü İçin Kararlı Mücadele

Etkinlikte, ÇGD yönetimi, il başkanları, il temsilcileri, gazeteciler ve davetliler bir araya geldi. Başkan Kıvanç El, basına yönelik baskılardan bahsederek, basın özgürlüğü için meslek örgütleriyle dayanışma içinde mücadelelerinin süreceğini vurguladı ve iyi yıllar diledi.

Milletvekili Gezmiş'ten Dayanışma Mesajı

Etkinliğe davet edilen ancak başka bir program nedeniyle katılamayan CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, gönderdiği mesajda, "Toplumun gözü, kulağı, sesi olan, halkın haber alma özgürlüğünü sağlayan gazetecileri selamlıyor, ödül alanları kutluyorum, mutlu yıllar diliyorum" ifadelerini kullandı.

ÇGD Giresun İl Temsilcisi Yayla: "İyi Ki Var"

Etkinliğe katılan ÇGD Giresun İl Temsilcisi Saliha Yayla, "Meslektaşlarımızla bir arada olmak güzeldi. Ödül alan arkadaşlarımızı kutluyorum. Yeni yılı birlikte karşıladık, dostluklarımızı tazeledik. ÇGD, 10 yıldır il temsilciliği görevini yürütmekten onur duyduğum bir kuruluş. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

giresun haber giresun haber son dakika giresun haber ajansı giresun haberci giresun haber facebook ÇGD Gazete Giresun Giresun Milletvekili