Giresun'daki Spor Yatırımları Masaya Yatırıldı
Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy ile Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mesut Döngez, Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette, kent genelinde yapımı devam eden spor tesisleri ile planlanan yeni yatırım ve projeler değerlendirildi. Ziyaret kapsamında Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Ergün, Giresun’da sürdürülen çalışmalar ve yürütülen faaliyetler hakkında kapsamlı bir sunum yaptı.
Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy ve Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mesut Döngez sahada yürütülen projelerin son durumu hakkında bilgi alırken, Giresun’daki spor altyapısının güçlendirilmesine yönelik atılacak adımlar üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
Ziyaret, bölgedeki gençlik ve spor hizmetlerinin geliştirilmesi adına önemli bir istişare niteliği taşıdı.