Giresun'da Yetki Yine Sağlık-Sen'de: Yüzde 60'lık Üyelik Oranı ile Gücünü Pekiştirdi
Giresun'da sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının büyük çoğunluğu 2025 yılında da tercihini Sağlık-Sen'den yana kullandı.
Yapılan yetki belirleme sürecinde Sağlık-Sen, çalışanların yüzde 60’ının desteğini alarak Giresun genelinde bir kez daha yetkili sendika oldu.
En yakın rakip sendikanın yüzde 28 oranında kaldığı belirlemede, diğer tüm sendikaların toplamı ise yüzde 12’de kaldı. Sağlık ve sosyal hizmet alanında faaliyet gösteren toplam 51 sendikayı geride bırakan Sağlık-Sen, bu alandaki gücünü bir kez daha ortaya koydu.
"Emeklerimizin Karşılığı Yetkinin Adı Oldu"
Sağlık-Sen Giresun Şube Başkanı Ogün Elifoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarına verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Elifoğlu, "Giresun’da gitmedik yer, girilmedik işyeri bırakmadık. Çalışanlarımızın sıkıntılarına ortak olduk. Emeklerimizin karşılığı, yetkinin yeniden Sağlık-Sen’e verilmesi oldu," ifadelerini kullandı.
Açıklamasında, temsilciler başta olmak üzere şube yönetimi, genel merkez ve Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan’a da teşekkür eden Elifoğlu, üye olmayan çalışanlara da ulaşarak sendikalarının gücünü daha da artırmayı hedeflediklerini vurguladı.