Giresun'da Yeni Öğretim Yılı Öncesi Yurtlar İçin Hazırlık Toplantısı
Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 2025–2026 akademik yılı öncesinde öğrenci yurtlarına yönelik kapsamlı bir hazırlık ve değerlendirme toplantısı düzenledi.
Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Ergün başkanlığında gerçekleştirilen toplantı, Olimpik Yüzme Havuzu Spor Kompleksi’nin toplantı salonunda yapıldı.
Toplantıya yurt müdürleri, gençlik merkezi müdürleri ve ilgili şube müdürleri katılım sağladı. Yeni dönemde yurtlara ilk kez yerleşecek öğrencilerin karşılanması, yerleştirme süreci ve mevcut öğrenciler için sürdürülecek hizmetler masaya yatırıldı.
Öğrencilerin yurt yaşamına daha hızlı uyum sağlayabilmesi için hayata geçirilecek Uyum Programları toplantının öncelikli gündem maddeleri arasında yer aldı. Ayrıca yıl boyunca planlanan eğitim, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler ile öğrencilere yönelik projeler konusunda fikir birliği sağlandı.
Toplantıda, yaz aylarında sürdürülen bakım ve onarım çalışmalarının büyük ölçüde tamamlandığı belirtilirken, olası eksikliklerin tespiti için kontrollerin yapılması ve ilgili birimlerle koordinasyon içinde çalışmaların sürdürülmesi kararlaştırıldı.
Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, öğrencilere daha güvenli, konforlu ve verimli bir barınma ortamı sunmak adına hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.