Giresun'da Yeni Eğitim Öğretim Yılı İçin İlk Haftalık Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

TAKİP ET

Giresun İl Millî Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, 2025-2026 eğitim öğretim yılının ilk haftasında müdürlük yöneticileriyle bir araya gelerek haftalık değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi.

8 Eylül 2025 Pazartesi günü Giresun İl Millî Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, şube müdürleri ve birim amirleri katıldı.

Toplantıda, eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte bugüne kadar yürütülen çalışmaların genel değerlendirmesi yapılırken, devam eden projeler ve işlemler üzerine istişarelerde bulunuldu.

Ayrıca önümüzdeki hafta içerisinde gerçekleştirilecek eğitim öğretim faaliyetlerine yönelik bilgilendirme, planlama ve hatırlatmalar paylaşıldı.

İl Müdürü Tokgöz, toplantı sonunda yöneticilere emekleri için teşekkür ederek, yeni eğitim öğretim yılında koordineli ve verimli bir çalışma ortamı hedeflediklerini vurguladı.

İl Müdürü Tokgöz eğitim öğretim faaliyetleri Giresun İl Millî Eğitim Müdürlüğü Toplantı