Giresun'da, yeni dönem doktor atamaları gerçekleşti

TAKİP ET

AK Parti'nin Giresun'a sağlık alanındaki hizmetleri devam ediyor. Detaylar haberimizde...

Sağlık Bakanlığı, Giresun merkez ve ilçelerine yeni dönemde doktor atamalarını gerçekleştirdi.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, AK Parti Giresun Milletvekilleri Prof. Dr. Nazım Elmas ve Ali Temür ile AK Parti İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'ya yapılan ziyarette gündeme getirilen Giresun doktor atamaları, 22 Şubat Perşembe günü gerçekleşti.

Bu kapsamda Giresun merkez ve ilçelerine 6 branşta toplam 19 doktor atandı. Atanan doktorlardan 11'i pratisyen hekim, 3'ü aile hekimi, 2'si kadın hastalıkları ve doğum, diğerleri de iç hastalıkları, tıbbi onkolog, ortopedi ve travmatoloji branşlarında görev alacak.

Gerçekleşen doktor atamaları ve Giresun’un sağlık alanındaki gelişmelerine yönelik açıklamalarda bulunan AK Parti Giresun Milletvekili Nazım Elmas; “İktidara geldiği ilk günden itibaren halkın, sağlık hizmetlerinden etkin bir şekilde yararlanmasına büyük önem veren partimiz AK Parti, Giresun'daki yatak, ambulans ve doktor sayısını 20 yılda kat kat artırarak "kaliteli sağlık hizmetleri" vermeye devam ediyor. Bu hizmetlerin gerçekleşmesinde büyük katkıları olan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca ve emeği geçenlere teşekkür ederiz” cümlelerini kullandı.

Aytekin Şenlikoğlu Prof. Dr. Nazım Elmas Ali Temür Mete Bahadır Yılmaz Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Giresun