Giresun'da Sendika Temsilcilerinden Filistin Dayanışması
Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı ve Memur Sen İl Temsilcisi Muhammet Sarı, Büro Memur-Sen Şube Başkanı Abdurrahman Genç, Sağlık-Sen Şube Başkanı Ogün Elifoğlu, Diyanet-Sen Şube Başkanı Engin Öztürk ve Enerji Bir-Sen Şube Başkanı Okan Yonkuç, Gençlik ve Spor İl Müdürü V. Muzaffer Ergün ve İl Müdürlüğü personellerini ziyaret etti.
Ziyaret kapsamında, Siyonist İsrail ve Batılı emperyalistlerin Gazze'de gerçekleştirdiği soykırıma karşı farkındalığı artırmak ve Filistin halkıyla dayanışmayı sürdürmek amacıyla "Filistin’de Soykırıma Dur De" kokart takma eylemi gerçekleştirildi.
Sendika temsilcileri, Filistin'deki insan hakları ihlallerine karşı duyarlılık oluşturmak ve uluslararası kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla gerçekleştirdikleri bu eylemde, Filistin halkının yaşadığı zorluklara dikkat çekti. Soykırıma karşı duyarlılık gösteren sendika temsilcileri, Filistin'e yönelik uluslararası dayanışmanın önemine vurgu yaparak, kamuoyunu bilinçlendirmeye devam edeceklerini ifade ettiler.