Giresun'da Sel Afetinden Etkilenen O Yerde Dönüşüm Tamamlandı

TAKİP ET

Giresun'da 22 Ağustos 2020 tarihinde Çaldağ mevkiinde meydana gelen sel afetinin yıktığı konut ve işyerlerinin dönüşümü tamamlandı.

Dönüşümü tamamlanan Çaldağ mevkiinde “Konut ve İşyerleri Anahtar Teslim Töreni” bugün gerçekleşti.

Giresun AK Parti İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz’ın da katıldığı törende 24 konut ve 19 iş yerinin anahtar teslimi noter huzurunda gerçekleştirildi.

Giresun Ak Parti İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz törene dair yaptığı paylaşımda; “22.08.2020'de yaşadığımız Çaldağ mevkiinde meydana gelen sel afetinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından o bölgede dönüştürülen “Konut ve İşyerleri Anahtar Teslim” programına katıldık.

Sayın Cumhurbaşkanımızın riyasetinde Sayın Bakanlarımızın, Sayın Milletvekillerimizin ve ilgili bürokratlarımızın çalışmaları neticesinde son derece modern, güvenli ve konforlu 24 konut ile 19 iş yerinin dağıtımı noter huzurunda gerçekleştirdik.

Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sayın Milletvekillerimize, İlgili Bürokratlarımıza ve emeği geçen herkese şükranlarımı iletiyor, kıymetli hemşehrilerimize bu güzel sıcak yuvalarında huzurlu bir ömür diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Giresun Giresun Ak Parti İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz Recep Tayyip Erdoğan