Giresun'da "Sağlıklı Nesil Projesi Ödül Töreni" gerçekleştirildi

TAKİP ET

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti işbirliğinde yürütülen "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Projesi" kapsamında, Giresun'da ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli bir şekilde yetişmelerini sağlamak için çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Bu kapsamda, edebi ve görsel kategorilerde yarışmalar yapıldı.

Ödül töreni, 2 Nisan 2024 Salı günü Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün toplantı salonunda gerçekleştirildi. Törene, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, Yeşilay Cemiyeti Giresun Şubesi temsilcileri Derviş Kara ve Osman Ceylan, Şube Müdürü İsmail Babur ile okul ve kurum temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Müdür Ertuğrul Tosunoğlu, törende yaptığı konuşmada bağımlılıkla mücadele konusunun önemine vurgu yaparak, gençlerin, ailelerin, öğretmenlerin ve kamuoyunun bu konuda sorumluluklarının altını çizdi. Yeşilay'la işbirliği içinde düzenlenen etkinliklerin bağımlılıkla mücadelede farkındalık oluşturmak adına önemli olduğunu belirtti. Ayrıca, çocukların zararlı alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamak için sanatsal, kültürel ve sportif faaliyetlere katılımın önemine değindi ve yetişkinler olarak çocuklara daha iyi imkanlar sunulması gerektiğini vurguladı.

Program, ödül töreninin ardından sona erdi.

Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu Yeşilay Cemiyeti Giresun Şubesi