Giresun'da Onkoloji Hizmetleri Güçleniyor
Giresun'da Onkoloji Hizmetleri Güçleniyor
Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde onkoloji hizmetlerinin geliştirilmesi ve kapsamının genişletilmesine yönelik çalışmalar kapsamında 2 yeni doktor göreve başladı.
Hastanede Cerrahi Onkoloji Uzmanı Op. Dr. Erdem Yılmaz görevine başlarken, Cerrahi Onkoloji branşında hastanede ilk kez uzman doktor hizmet vermeye başladı.
Öte yandan Onkoloji Uzmanı Dr. Hüseyin Atacan da hastanede görev yapmaya başladı. Yeni atamayla birlikte Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan onkolog sayısı 3’e yükseldi.
Yeni uzmanların göreve başlamasıyla birlikte kanser hastalarının tanı ve tedavi süreçlerinde sunulan sağlık hizmetlerinin güçlendirilmesi ve onkoloji alanındaki hizmet kapasitesinin artırılması hedefleniyor.